Kaivopuiston lentonäytöksessä tapahtuu myös maanäyttelyn yhteydessä olevalla päälavalla Stagella sekä näyttelypisteiden omilla lavoilla.

FINNAIR PILOTS’ BIG BAND

Finnair Pilots’ Big Band (FPBB) sai alkunsa vuonna 1971, kun neljä lentäjää, kolme kapteenia ja yksi perämies päättivät harjoitella muutaman kappaleen soitettavaksi lentotoiminnan johtajan, eläkkeelle lähdön kunniaksi. Vastaanotto oli niin myönteinen, että toimintaa jatkettiin ja viiden vuoden sisällä orkesteri oli laajentunut täydeksi Big Bandiksi. Nykyisellään orkesterin toiminta on vakiintunutta ja FPBB:n soittajat ovat ammattikapellimestaria ja satunnaisia vierailijoita lukuun ottamatta kaikki lentäjiä.

Tarkempi aikataulu FPBB:n esiintymiselle ilmoitetaan myöhemmin.

Lue erillinen uutinen.

ILMAVOIMIEN BIG BAND

Ilmavoimien Big Band on 17 soittajan kokoonpano, jossa on mukana 13 puhaltajaa ja komppiryhmä. Orkesterin on ilmavoimien edustusorkesteri, ja erottuu puolustusvoimien viidestä muusta soittokunnasta siten, että se on ainoana erikoistunut viihde- ja rytmimusiikkiin. Tarkempi aikataulu orkesterin esityksistä ilmoitetaan myöhemmin.

Lue myös erillinen uutinen.

Tanssiteatteri Raatikko

Kaivopuiston lentonäytöksen yhteistyökumppani Suomen Ilmailumuseo tuo Kaivopuiston lentonäytökseen 2021 erilaista nähtävää ja koettavaa erityisesti lapsille. Tanssiteatteri Raatikon toteuttama ”Lentävä matto” -tanssiesitys nähdään tapahtuman aikana useampaan kertaan erillisellä lavalla lauantaina 7.8.

Lue erillinen uutinen.

Yhteistyökumppanit

Scroll to Top